tirsdag den 3. juni 2014

Det sunde børnekøkken - kursister

Har de sidste 2 uger haft et hold kursister, som er tilmeldt et kursus Irene og jeg laver, som hedder "Det sunde børnekøkken"

Det har været spænende, og vi er heldigvis ikke færdige endnu, de slutter på fredag.
Men i dag, har de først haft om økologi, og haft om Grønlandsk proviant. De skal lave mad, af grønlandske råvare til vuggestuebørn og børnehavebørn. 

Grønlandsk proviant - Sæl, hval og torsk lige her. 

Her ses en meget lækker sæl-lasange og en Roulade med sæl. Det er første gang jeg har smagt noget med sæl, jeg kunne lide. Det smagte meget dejligt. 

Her ses en "forloren hare" med hval og lammebacon. 

Ovnbagt torsk med pasta. 

Sæl hakkebøffer med mos og pure. 

Et fantastisk hold kursister, fra hele Grønland af. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar